Gábor Szotyori-Nagy & Eszter Molnár orgelkoncert

Nysted Orgelmuseum, Nysted

lør 27 jun 2020 19:30

Lørdag d. 27. juni kl. 19.30
Gábor Szotyori-Nagy er ikke ukendt i Nysted. Vi hørt i Nysted Kirke en uforglemmelig, virtuose orgelkoncert i 2018. Han er prisvinder ved den internationale orgelkonkurrencer i Mondaino og i Faiano i Italien og har fået den ungarske stats kunstpris. Gábor Szotyori holder jævnligt koncerter i domkirker overalt i Europa og Azsia. Hans repertoire spænder fra tidlig barok til moderne musik, med en særlig forkærlighed for det romantiske orgel. I 2011, 200-året for Liszts fødsel, har Gábor spillet alle Liszt værker på 13 orgelkoncerter.

Eszter Molnár uddannet ved Musikkoncervatoriet i Debrecen. Har spillet i Europiske Union Ungdomsorkestra under dirigenten Vladimir Askhenazy. I dag er oboist i Concerto Budapest, en af førende symfoniorketra i Ungarn.

Medvirker Eszter Molnár på obo. Hun er uddannet ved Musikkoncervatoriet i Debrecen. Har spillet i Europiske Union Ungdomsorkestra under dirigenten Vladimir Askhenazy. I dag er oboist i Concerto Budapest, en af førende symfoniorketra i Ungarn.

På koncerten høres værker af barok komponister, F. Liszt værker for harmonium og klaver og F. Poulenc obo-klaver sonata. Det bliver med garanti en musikalsk oplevelse af de store. I pausen bydes der på en lille forfriskning og kage.

Dette arrangement er blevet aflyst. Hvis du har købt billetter, så kontakt venligst vores kundeservice for information omkring refundering.

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop