Ditta Erös (Ungarn) klaverkoncert

Nysted Orgelmuseum, Nysted

lør 27 jun 2020 19:30

Aftenens koncert er et bredt sammensat, farverigt sommer-startprogram vil byde på musik af Chopin, Debussy, Bartók og andre spændende komponister. Ditta spiller også et par af sine egen kompositioner.
Den 27-årige koncertpianist Ditta Erös er uddannet fra solistklassen i Frans Liszt Musik Akademiet i Budapest og bagefter taget en efteruddannelse som klaver lærer. Hun startede sin musikkarriere i Ungarn allerede som, fireårig med sin mor som sin første klaverlærer. 14 år gammel kom hun ind som studerende på Béla Bartók konservatoriet i Budapest og fortsatte på Frans Liszt Musik Akademiet som klassisk pianist. Hun har deltaget i mange klaverkonkurrencer og koncerter.
Ditta kom til Danmark for få meneder siden, i januar 2020, og blev 1. april er ansat som organist i Ingemanns kirke, Torkilstrup Kirke, og i Lillebrænde Kirke.

Dette arrangement har fundet sted

Sikker, online billetbestilling leveret af
Billetshop